Skoinköp

Igår vad jag och köpte skor och pedaler hos cykeldoktorn, samtidigt som jag fyllde år. Nu är det bara tre veckor kvar (om det inte blir uppskjutet). Men i alla fall gick jag direkt och prövade dem, vilken skillnad. Idag skall jag montera på pedalerna. Det börjar närma sig!

Uppskjutning

Resan kanske blir uppskjuten en månad, på grund av vädret. Ibland blir man frustrerad på mindre. Jag har dessutom inte fått karta på ostkustleden än... Det börjar knyta ihop sig... Förresten på tisdag är det födelsedagsfirande! Ser fram emot detta!

Snö

Idag har jag haft möte med min handledare, angående snökaoset, det är så typiskt att det skall vara den värsta vintern på cirka 60 år, när jag ska cykla så tidigt på våren. Detta är mer eller mindre tvunget då inlämning av projektrapporten skall in precis efter jag hade beräknat min ankomst. Men detta ser inte ut att vara möjligt, så jag checkade med min handledare om det var möjligt att skjuta upp det. För vädermakterna är ju inget man rår för, det var helt okej, så där släppte ett riktigt orosmoment. Nu blir det av att göra ett schema av plan B... För att visa upp.

"Always look on the bright side of life" Har hjälpt mig så oerhört mycket!

projektrapport plus sjuk

Idag är jag fortfarande sjuk, jag har seriöst varit sjuk i en vecka nu, jag hoppas att imorgon kommer det gå över. Är hemma för att inte bli ännu mer sjuk, nu vill jag bli frisk.

Skriver dessutom lite på min projektrapport, just nu är den 1,5 sida, lovande; inte alls....

Vad ska man göra när det snöar?

All träning är bra träning, gå en promenad och njut av vädret eller stanna inne och njut av en bra bok. Man behöver verkligen inte träna varje dag, det gäller också att göra andra saker som gör att man mår bra. Jag slutar alltid kvällen med en god kopp örtte och en god bok. Det gör att jag får möjlighet att slappna av och tänka över var som händer dagen efter. Försvinna i bokens värld.

Kom ihåg att det är lika viktigt att ta hand om det mentala så som det fysiska annars når man aldrig bra resultat.

RSS 2.0